Camping Seespitze - Breitenwang

Camping Seespitze - Breitenwang

Fantastisk smuk beliggende campingplads. Der er alt det som man forventer af Østrig. Pladsen ligger i terrasser, så der er stor mulighed for at få en plads med udsigt over søen. Hjemmefra havde vi oprindeligt bestilt plads på "søster-pladsen" Sennaple, men der var optaget, så vi havde fået plads på Seespitze i stedet.


Gudskelov for det. Pladsen ligger meget bedre, alene terrasserne som giver mulighed for udsigt til søen, er det hele værd. Vi kørte ud til "søster-pladsen" Sennaple, den ligger ca 5 km længere ude. Det er en flad plads, hvor de eneste der har sø-udsigt er fastliggerne.


Servicen på Seespitze er helt utrolig. De har en meget hjælpsom manager. Vi kom en dag tidligere end vores reservation og han havde desværre ikke en af de bedre pladser klar (dem med sø-udsigt :)) den kunne vi først få dagen efter.

Han ringede rundt til gasthof og private indkvarteringer i nærheden for at finde en overnatning til os. Alt var dog optaget, så vi kørte ind til Reutte og fik kontaktet et gasthof i Wängle via deres elektroniske turisttavle, som står i byen. Der finder man et sted på tavlen, trykker på stedet, løfter telefonrøret og vupti, så har man krofatter i røret som ønskede os velkommen til at komme til en overnatning.


Gasthof Kröll:

Meget hyggeligt lille gasthof, hvor man får en god og venlig betjening. Vi fik et værelse med en skøn udsigt til bjergene.

Restauranten er god og har et rimeligt godt udvalg. Prisen for en overnatning for 2 personer inkl. morgenmad var € 69

Http://www.gasthof-kroell.info/html/englisch.html


På campingpladsen er der en kiosk med begrænset udvalg og mulighed for at bestille morgenbrød. Der kan også købes lidt fastfood. Toilet/bad-forhold er rigtig pæne.


Omgivelserne er fantastiske. Fra pladsen er der mulighed for at gå hele vejen omkring søen Plansee og det er det rene østrigske idyl. På vejen rundt mødte vi køer med bjælder som gik på græs lige ved siden af stien, ja de gik sågar også på stien, så vi havde mulighed for at røre dem. Der var vandfald med smeltesne, smukke bjerge og masser af grønne træer.


Byen Reutte ligger 6 km fra pladsen. Det er en hyggelig lille by, som kan opleves på en 1/2 dag. Der er mange gode supermarkeder.


Turistattraktionen Klause Ehrenberg ligger 7 km fra pladsen. Den er et besøg værd. Det er en gammel fæstning med lidt events for børn, men det mest interessante er at man kan gå op på toppen at bjerget og se den fantastiske udsigt over Reutte - Wängle - Breitenwang. Turen kræver at man er i en rimelig god form og den er absolut ikke for gangbesværet. Det tager ca 1 time at gå fra p-pladsen til toppen. Nedturen tog vi på den anden side af bjerget, der var små stier med løse sten og usikre rækværk, så det var ikke helt ufarligt.

http://www.ehrenberg.at/


Denne plads kan klart anbefales!!

 

 

http://www.camping-plansee.com/en/camping/seespitz.html