Tjekkiet Campingplads u Dvou Orechu

Camping U dvou Orechu - Stratov

Lille campingplads der ejes af et hollandsk par, Frida og Hans, som mestrer flere sprog, deriblandt engelsk.

Der er ingen kiosk. Morgenbrød kan dog bestilles og Frida henter hver dag, undtaget om søndagen. De modtager ikke Visa eller Euro, kun tjekkiske kontanter. Bad/toilet-forhold er rene, men der er næsten ikke noget varmt vand.

Pladsen er meget grøn og ligger i terrasser, dog skal man være heldig, hvis man skal ligge på en af de fantastisk gode pladser med den unikke udsigt, der reklameres med på hjemmesiden. Pladsen er ikke for gangbesværet.

Der er MEGET STILLE og næsten ikke noget liv. Da vi var der, var der kun hollandske campister der læste hele dagen og krøb til køjs når mørket faldt på. Området er oplagt til at gå lange ture i.


Byen Stratov ligger ca. 3 km væk og der er kun en butik og intet andet.

Byen Klatovy ligger 10 km fra pladsen. Det er en hyggelig by hvor der er lidt at se på.

Byen Plzén er en stor by, hvor der er muligheder for at shoppe. I udkanten af byen ligger der det berømte bryggeri Urguell: http://www.prazdrojvisit.cz/en/ . Det er åbent for besøgende og absolut et besøg værd, når man nu er kommet til et land der brygger ganske god øl.


Der koster at parkere inde i byerne, så man kan med fordel parkere ved et at supermarkederne, hvor det er gratis. Vi parkerede i begge byer på Kauflands parkeringsplads.

Der skal ikke bruges vejpas efter Plzén og nedefter (2009)

 

 

http://www.camping-tsjechie.nl/