Camping Vilanova Park

Camping Vilanova Park - La Geltrú

Det er en meget smuk og meget stor plads, med masser af grønt, palmer, nerier, blomster etc. Den er utrolig velholdt. Bad/toilet-forhold er perfekte. Der er virkelig tjek på tingene. Personalet er meget venlige og hjælpsomme.

Pladserne er dejlig skyggefulde og der er noget for enhver smag. Vi lå i D-området og det var ikke så heldigt. Vi havde plads lige ud til en stor p-plads som blev benyttet af overnattende turist-busser. De havde for vane at undlade at slukke motorerne i 30-45 min før de skulle afsted på dagstur og ligeledes da de kom tilbage havde de også svært ved at slukke motorerne. Vi henvendte os til chaufførerne og bad dem slukke, men det var de ikke så villige til.


De ligger 2 dejlig store udendørs swimmingpools og 1 indendørs (mod betaling). Den ene pool har udsigt over byen og havet. Supermarkedet har rimelige priser. Man kan også finde en souvenirbutik. Der er restaurant og take away som er virkelig godt besøgt. Vi fik dog ikke prøvet at nyde maden derfra, så vi kan ikke udtale os om kvaliteten.

Hver aften er der underholdning for børn. Det er meget støjende og kan nok godt være generende hvis man ligger i nærheden.


Byen La Geltrú der ligger omkring 3 km fra campingpladsen er rigtig hyggelig. Der kører bus lige uden for pladsen, hvis man ikke vil gå. Byen er pænt stor og med den tilhørende marina kan man godt bruge et par dage til udforskning. De har såmænd deres egen lille Rambla :) Der ligger desuden en dejlig strandpromenade med hyggelige cafeer og restauranter.


Barcelona er jo ikke til at komme udenom, når man er på disse kanter. Det var også den primære årsag til vi valgte denne campingplads. Det er så nemt at komme derind. Der kører en bus lige udenfor pladsen. Det tager ca 1 time og koster € 3.05 pr person. Der er også mulighed for at tage toget, det kører fra La Geltrú.

Barcelona er jo en fantastisk by, med masser at seværdigheder. Vi brugte en dag fra tidlig morgen til efter midnat og vi er slet ikke færdige med at opleve byen, så vi skal helt sikkert tilbage.


Vi var en tur i Tarragona som ligger ca. 60 km fra pladsen. Det tager omkring 45 min ad betalingsvej at køre dertil. Den betalingsfri kystvej tager lidt længere tid og kan klart anbefales. Der kører ligeledes tog fra La Geltrú.

Der er mange seværdigheder i Tarragona og byen bør opleves. Tag badetøj med og tag en dukkert på den smukke strand. http://www.gonomad.com/destinations/0603/tarragona.html


Klosteret Montserrat der ligger 70 km fra pladsen er absolut et besøg værd. Det ligger i bjergene og alene turen derop er utrolig smuk. Vi kørte ret tidligt og det er absolut også anbefalingsværdigt. Der var allerede mange mennesker da vi kom og det var lidt svært at finde en p-plads.

Det er et meget unikt sted med meget specielle klippeformationer og en udsigt der er meget smuk. http://www.sacred-destinations.com/spain/montserrat-shrine

 

http://www.vilanovapark.com/da/ Den er på dansk :)