Autohof

Autohof

Sommerferie 2014 er skudt i gang.


Vi kørte afsted efter arbejde og var fremme ved vores første stop kl. 18:30. Vi skulle for første gang prøve at overnatte på et Autohof. Vi havde valgt Wikingerland http://www.autohof-wikingerland.de/ lidt nede i Tyskland på A7 ved Schleswig, da det ligger i en overskuelig kørsel fra hjemmet.

Vi parkerede mellem lastbilerne og vi var de eneste med campingvogn. Autocampere parkede et andet sted. Vi ville gerne have ligget blandt dem, men der var ingen lange p-pladser.

Vi var spændte på larmen om natten, men det var ikke noget problem. Der ligger en restaurant, dog uafprøvet. Næste morgen var vi tidligt ude af sengen og fik et dejligt bad i den tilhørende toiletbygning, inden vi kørte videre til den næste Autohof.


Efter 627 km på motorvej, ankom vi til Autohof Berg http://www.autohof-berg.info/. Den ligger lidt oppe over og tæt på motorvejen A9, ved siden af byen Berg. Vi parkerede ved siden af en masse lastvogne. Der var ingen andre med campingvogn eller autocampere.

Det koster 6 € at overnatte, der udleveres dog en rabatkupon med beløbet, til spisning i restauranten. Der er et kæmpe udvalg på menukortet (se det på deres hjemmeside) og maden smager godt. Her er der også mulighed for bad og det koster 2 €. Vi gik en kort tur til Berg by, hvor der absolut intet er, bortset fra et supermarked. Nå, men tidligt til køjs for næste dag at sætte kursen mod Østrig.