Panorama Camp

Panorama Camp

Tilbage til Østrig igen. Vi kørte gennem de smukke østrigske alper. Det var et skønt syn efter det flade Ungarn.

Vi kørt til Zell am See og ville gerne have ligget på Camping Zell am See, men der var optaget. Vi kørte til den anden ende af søen og var heldige at få en plads på Panorama Camp http://www.panoramacamp.at/.

Pladsen er lille, der ligger dog rigtig mange, hver en plet er udnyttet og de har ikke noget der hedder 3m brandsikkerhed

Det var skønt at opleve et rent bad/toilet med dejligt varmt vand, det rene luksus…

I receptionen kan man købe morgenbrød/chips/pizza og drikke varer. WiFi mod betaling. Pladsen har en skøn udsigt til bjergene. Søen kan ikke ses fra pladsen, den ligger 500m væk. I søen er der lagt en badebro ud og vandet er meget rent. Ved søen er der et spisested, hvor vi fik god mad.

Rundt om søen er der en cykelrute på ca. 12 km og den blev selvfølgelig afprøvet. Zell am See er en hyggelig by med mange butikker og spisesteder. Der er 4 km. fra campingpladsen til byen, og der er masser at kigge på, samt noget af ruten er langs søen.

Vi var også en tur med bjergbanen. Vi tog den der kørte til 2000m højde. Der var en pragtfuld udsigt over Zell am See og bjergene. Der var mulighed for at gå ned til byen og det kunne vi godt have tænkt os. Muligheden var dog ikke tilstede da vi havde taget cyklerne (en meget hård tur) op til banen og de skulle jo hentes igen. Der ligger en del spisesteder på toppen og der er forskellige vandreruter. Det koster 24€ pr per at køre op/ned.

Der er flere forskellige bjergbaner i området og det er absolut et must at prøve dem, når man er i Østrig.