Fårup sø Camping

Fårup sø camping

Onsdag d. 10-08

CV er prodset på og cyklen på taget af bilen og så er det bare afsted. Kl. er 1400 og turen går mod Fårup sø camping som ligger ved Jelling. Det var skyet og blæste den del den dag. Turen over Storbælt gik fint, det rev lidt i vogntoget, værst var det sjovt nok på lavbroen.

Kl. ca. 1715 ankom jeg til campingpladsen. Jeg fik en plads med eftermiddag- og aftensol (68) hvorfra man kan se søen.

Jeg fik sat mit nye luftfortelt op. Det var ikke svært at slå op alene, det tog ca. 75 min. at blive færdig til en velfortjent øl.

Det er en hyggelig anlagt plads med højdeforskel. Fra terrassen ved servicebygningen kan man se ud over søen. Her er også opsat nogle grille.


Torsdag d. 11-08

Dagens tur gik til Kongernes Jelling. Frisk hoppede jeg på cyklen og begyndte de få km. Ind til Jelling. Min kondition er ikke for god og da Jelling åbenbart ligger på 2. sal fik jeg lov til at arbejde for sagen. Jeg måtte af cyklen for at gå de sidste 100 m op af bakken. Vel ankommet til Jelling parkerede jeg cyklen og fortsatte til fods.

Både Tyra og Gorms høj blev forceret.  Bagefter besøgte jeg museet Kongernes Jelling. Jeg havde hevet pungen frem for at købe en billet, men det viste sig at det var gratis. Det var et interessant museum, som absolut er et besøg værd, hvis man interesser sig for de gamle konger. Fra toppen af museet er der en god udsigt over området.

Efter besøget var det tid at vende tilbage til campingpladsen. Jeg var hurtigt tilbage på pladsen efter som det gik ned hele vejen til pladsen.


Fredag d. 12-08

Dagen er gået med total afslapning og læsning.


Lørdag d. 13-08

På besøg hos nogle bekende Jeannette og Svend.


Søndag d. 14-08

Afslapning samt nedpakning af fortelt.


http://faarup-soe.dk-camp.dk/