Gammelbro Camping

Gammelbro Camping

Mandag d. 22-08

Kl. 1030 var det afgang til Gammelbro Camping ved Årøsund. Da jeg havde kært i et par min opdaget jeg at jeg havde glemt campingkortet, så var det retur til campingpladsen. Godt man ikke først opdaget det på færgen. Der var ikke kø ved færgen så jeg kom med den første færge. Resten af turen gik uden problemer.

Jeg var ved campingpladsen kl. 1230. Denne gang brugte jeg markisen. Efter udpakning begyndte det at regne og det fortsatte det meste af natten.


Tirsdag d. 23-08

Lunt i vejret men overskyet det meste af dagen.

Jeg gik en tur ind til Årøsund. Turen gik langs vandet, en hyggelig tur på ca. 1 km. Der sker ikke meget i byen som ikke har en dagligvarebutik. Så efter en tur rundt i havnen gik jeg tilbage igen til campingpladsen, hvor resten af dagen gik med at læse.


Onsdag d. 24-08

Dagens tur gik til Årø hvor jeg skulle til vinsmagning hos en dansk vinbonde. Den startede først kl. 1930. Jeg tog cyklen med og skulle nå færgen der sejlede kl. 1740. Færgeturen to ca. 10 min. Vel ankommet til øen havde jeg rigeligt tid til at køre en tur rund på den. Turen rund på øen var på 7 km uden at jeg var ude i yderområderne. Der blev også tid til at slukke tørsten nede ved havnen.

Det var en rigtig god vinsmagning, vi fik noget at vide om produktionsmetoden og forskellen mellem rosévin og rødvin. Vi smagte på 3 forskellige vine. Hvid- rosé- og rødvin. De alle tre var ret gode vine efter min smag. Vi var også ude og se en ny anlagt mark. Vinsmagningen varede i ca. 2 timer. Jeg var tilbage ved campingpladsen igen kl. 2245.


Torsdag d. 25-08

Jeg vendte tilbage til Årø vinbonden for at købe et par flasker vin. Jeg købte en rosé- og en rødvin. Der røg også en rødvinslikør og to lokal øl med i tasken. Jeg sad også hos vinbonden og nød en lokal øl. Den var super god.

Tilbage igen på campingpladsen brugte jeg resten af dagen på at læse.http://gammelbro.dk/