Sønderborg Camping

Sønderborg Camping

Fredag d. 26-08

Afgang fra Gammelbro camping kl. 0950. Vejen til Sønderborg gik uden problemer ankom kl. 1130.

Efter udpakning gik jeg en tur ind til Sønderborg havn. Kort efter at jeg ankom fandt jeg ud af at der var træskibs regatta. Kort efter ankom der en hel del træsejlbåde.

Sener på eftermiddagen gik jeg igen ind til Sønderborg med et par andre campister og så på træbådene. Der var en del aktiviteter på havnen for både store og små. Det hele slutte af med en der jonleret med ild.


Lørdag d. 27-08

I dag gik jeg ind til Sønderborg slot og tog en rundtur på slottet. Der efter gik jeg over på den anden side af kong chr. X  S bro, hvor der var et lille tysk skanse (Brohovedeskanse).

Da jeg var på vej tilbage kunne jeg høre at Kim Larsen spillede. Det viste sig så at det var at rigtigt godt kopiband der hedder Gasbox. De spilled på en lille scene. Jeg blev og hørte på samtidig med at jeg fik slukket tørsten.


Søndag d. 28-8

Natte til søndag stod det ned i stænger og det lynede og tordnede, så det blev ikke til meget søvn.

Dagen gik med at læse.


Mandag d. 29-8

I dag gik tyre til Tyskland for at få fyldt depoter op. Da jeg var tilbage igen gik jeg ind til byen for at få noget at spise. Jeg spiste på Brøggeriet. De har et mini bryggeri go her fik jeg en øl der hedder Løjtnant ancker. En rigtig god øl.

Da jeg kom tilbage pakkede jeg vognes sammen.


Tirsdag d. 30-08

Så er det tid til at vende hjem igen efter en dejlig ferie, som gik over alt forventning.http://sonderborgcamping.dk/