Feldberg Strand Camping

Feldberg Strand Camping

Det er en hyggelig lille plads med gode sanitære forhold. Der er ingen butik på pladsen og der kan ikke bestilles morgenbrød. Til gengæld ligger der et mini supermarked 100 m. fra pladsen med frisk morgenbrød. Lige uden for pladsen ligger der en pub hvor man kan få slukket tørsten.


Lørdag d. 12-08

10:00 afgang til Fanø. Det var et trist vejr at køre i det regnede hele vejen til Esbjerg, da jeg kørte ombord på færgen holdt det op med ar regne (Så skal jeg da ikke slå fortelt op i regnvejr).

Da der var middagslukket da jeg ankom kl. 1215 kørte jeg selv ind på pladsen for at finde et sted at sætte støttebenene ned (sidst jeg var der fik jeg at vide at jeg bare kunne køre ind og finde en plads).

Da jeg begyndte at sætte forteltet op brød solen i gennem skyerne og resten af dage var det ret godt vejr. Efter opsætning af fortelt meldte jeg min ankomst. Lejrchefen var glad for at se mig igen, han bød på en kop kaffe og mens vi talte samme fandt jeg ud at han godt kunne huske hvad vi talte om sidst jeg var der.


Søndag d. 13-08

Gik en tur på 9 km. Jeg gik ned til Rindkøbing Strand og videre langs stranden til Fanø Bad og derfra ind i land, hvor jeg holdte et pitstop ved Fanø Bryghus og derfra tilbage til campingpladsen.

Resten af dagen brugte jeg på at slappe af og læse.


Mandag d. 14-08

Kørte en tur til Odense for at fejre en 80 års fødselsdag det var en stor overraskelse for fødselaren at jeg dukket op. Var tilbage igen med den næstsidste færge.


Tirsdag d. 15-08

Turen gik ind til Nordby for at spise frokost på Fanø Krogaard. Inden jeg nået så langt begyndte cyklen at gøre vrøvl fra gearet. Jeg fandt den lokale cykelsmed og han havde heldigvis tid til at se på det. Resultatet blev at de bagerste tandhjul og kæden skulle skiftes. Imens han gjorde det gik jeg en tur rund i den smukke by og fik min frokost. Da cyklen igen var klar kørte jeg tilbage til campingpladsen.


Onsdag d. 16-08

Dagens cykeltur gik ud i naturen på Fanø. Jeg kørte ud til østkysten på Fanø og derefter syd på til Albue Fuglekøje som desværre havde lukket for adgang. Det er et smukt område. Fortsatte mod syd til Sønderho Gammel Fulekøje og derefter ind i land. Det er ikke et helt nemt område at køre på cykel i. Jeg måtte af cyklen et par gang for at trække. Herfra gik turen til Pælebjerg det højeste punkt på Fanø. Her fra er det en fantastisk udsigt over Fanø. Her fra kørte jeg tilbage til campingpladsen langs stranden. Det blev til en tur på i alt 18 km.

Beslutte mig for at køre tidligt hjem fra campingferien da vejrudsigten for de næste 4 dag ikke lovede godt. Der blev pakket samme så jeg var klar til at køre hjem torsdag.