AZUR Camping Wertheim am Main

AZUR Camping Wertheim am Main

Lørdag 25-08

Afgang fra Heidi’s Camping med kursen mod Tyskland og AZUR Camping Wertheim am Main vi var der omkring kl. 1500, det var 23 grader og fik en dejlig plads ned til floden Main.

Det er en ren og pæn plads, der er ca. 2,5 km. til byen Wertheim, som er en hyggelig lille by. Der kan bestilles morgenmad. Der er indkøbsmulighed ca. 1,5 km. fra pladsen.

 

Søndag 26-08

Kørte en tur til Det omvendte hus (DAS TOPPELS HAUS) som ligger ca 6 km. fra pladsen. Det var en rigtig sjov oplevelse at gå rundt i huset. Bagefter besøgte vi borgen i byen Wertheim (Burg Wertheim) som er en ruin. Det koster 2 Euro. Der er en restaurant i forbindelse med borgen, hvor vi fik en forfriskning.

Aftensmaden spiste vi på restauranten på pladsen, maden var udnærket.

 

Mandag 27-08

Dagen tur gik til byen Wertheim som er en hyggelige lille by., så vi var snart tilbage ved campingvognen hvor resten af dagen gik med hygge.

Naboen var hollænder og han kom med en øl til mig som han syntes at jeg skulle smag. Han fortale at den var lavet på tysk kildevand og at det gør den rund og blød. Jeg var positiv overrasket. Det var en god øl.