AZUR Waldcamping on Auwaldsee

Waldcamping on Auwaldsee

Lørdag d. 11-08

0730 kørte vi mod campingpladsen Azur Campingpark am Auwaldsee, en tur på 624 km. Vi indtog en Burger King frokost på rasteplads Frankenwald. Vi var fremme ved campingpladsen kl. 1630.

Da vi havde fået pakket campingvognen ud, tog vi ud at handle så vi havde mad til opholdet på pladsen. Aftensmaden indtog vi på restauranten der lå ved campingpladsen. Der var en del hvepse mens vi indtog vores aftensmad, til stor morskab for mig da Katrine og Cecilie sprang rund hver gang der dukkede en op. Efter maden gik vi en tur ned til søen og derefter op til cv for at hygge os inde vi slutter dagen af en lille gåtur rundt på pladsen. Her så ven en hare som Katrine troede var en træstub. Så nu hedder harer løbende træstupper.

 

Søndag d. 12-08

Vi stod op ved 8-tiden og fik sat et godt morgenmåltid til livs og lidt over kl. 9 gik vi ind til byen Ingolstad. Her besøgte vi Bavarian Army Museum - New Castle (www.armeemuseum.de). Efter min mening et ret kedeligt museum. I byen er der også et Bayerisches Polizeimuseum som vi ikke fik besøgt. Selve den gamle by er hyggelig at gå rundt i.

Efter en sen frokost vendte vi hjem til campingpladsen, hvor jeg kørt i til byen for at fylde brændstof på mens de andre spiste is og gik en tur ved søen. Resten af dagen gik med at slappe af og spille kort.